De wet is zwart/wit, maar de dossiers zijn gekleurd

Inge

Ik heb een paar jaren als tropenarts in Suriname gewerkt. Toen mijn geld op was, ben ik teruggegaan naar Nederland. Ik wilde niet meer terug naar het ziekenhuis. Een vriendin werkte als arts bij het CIZ en was erg enthousiast over haar baan; relaxt, boeiend en leuk werk én goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Een baan met eigenaarschap

Casper

Ik heb bewust de keuze gemaakt om niet te gaan werken in de individuele gezondheidszorg. Specialist worden vereist een commitment aan een bepaalde levensstijl. Ook miste ik daarin het eigenaarschap over het werk. Bij het CIZ heb je meer vrijheid over je tijd en agenda. Ook is er meer bewegingsruimte om ook met vakgerelateerde onderdelen van en naast mijn functie bezig te zijn.

Lees meer

Verwerking van persoonsgegevens

Op ons sollicitatieproces hanteren wij de sollicitatiecode van NvP en zijn de privacyregels uit de AVG van toepassing.

De cultuur bij CIZ

Bezieling van binnenuit

Bij het CIZ staat de mens centraal. Dus ook de medewerker. Als geen ander, weten wij dat ieder mens anders is. Daarom krijgt elke medewerker bij ons de gelegenheid om zich te ontwikkelen op een manier die bij hem past. Het CIZ is een open organisatie. Wij zijn flexibel en betrokken bij onze medewerkers. Wij willen leren en ontwikkelen vanuit de dagelijkse praktijk. Met respect en waardering voor ieders vakmanschap. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakkundige professionals. Gedreven, nieuwsgierig, proactief, assertief en zelfstandig.

Deze combinatie zorgt voor een bedrijfscultuur waar wij trots op zijn. Een cultuur die ervoor zorgt dat het CIZ snel en flexibel kan inspelen op continue veranderingen in de samenleving. Met z'n allen werken wij aan passende zorg. Nu en in de toekomst. Meer weten over werken bij het CIZ? Bekijk onze Cao