Het CIZ als werkgever

Als geen ander, weten wij dat ieder mens anders is. Daarom krijgt elke medewerker bij ons de gelegenheid om zich te ontwikkelen op een manier die bij hem past.

Wil je meer weten over wat het CIZ doet? Klik dan hier.
Man en vrouw achter laptop op kantoor

Hybride werken

Bij het CIZ werken we hybride. Dit betekent dat je de ruimte krijgt om los van plaats en tijd te werken. Afhankelijk van hoe jouw agenda eruit ziet, maak je de keuze waar en wanneer je werkt. Zo ben je de ene dag op kantoor voor overleggen en om een kop koffie met je collega’s te drinken. De andere dag werk je thuis om stukken uit te werken. De balans tussen werken op kantoor of thuis stem je af met je team. 
  
Het CIZ vindt het belangrijk dat je ook thuis comfortabel en Arbo-verantwoordelijk kunt werken. Naast een thuiswerkvergoeding ontvangen medewerkers een thuiswerkplekbudget van € 775,-netto per 5 jaar. Van dit budget kun je bijvoorbeeld een bureaustoel of (zit-sta) bureau aanschaffen. 

De cao is gelijk. Toch is iedereen anders.

In onze cao kun je de volledige arbeidsvoorwaarden vinden. Op het moment vinden er cao-onderhandelingen plaats, wat betekent dat de voorwaarden binnenkort ten positieve zullen worden bijgesteld. 

Bekijk de cao van het CIZ
Man op bank kijkt naar vrouw