Solliciteren bij CIZ tijdens coronavirus

Op dit moment woedt het coronavirus (COVID-19) wereldwijd en ook in Nederland merken we de gevolgen. Ons dagelijks leven ligt stil. Daarom doen we ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk door te laten gaan.

We begrijpen heel goed dat je, als sollicitant, graag bij het CIZ wil komen werken. En wij willen jou graag bij onze organisatie verwelkomen. De huidige ontwikkelingen in onze samenleving vormen een belemmering. We doen er achter de schermen alles aan om zo goed mogelijk alternatieven te zoeken. Op dit moment houdt dat het volgende in:

Sollicitatiegesprekken

Heb je een sollicitatiegesprek in de periode tot 28 april 2020? We nemen contact met je op om met je af te stemmen hoe we het gesprek gaan voeren. Sollicitaties doen we momenteel via skype. Wil je liever toch een persoonlijk gesprek, dan kijken we wat er mogelijk is.

Gesprek 2e ronde

Ben je al toe aan het gesprek voor de 2e ronde? We willen dit gesprek graag met je voortzetten via Skype. Op die manier kan jouw sollicitatieprocedure doorgaan.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Gefeliciteerd! Om zo snel mogelijk met jou om tafel te zitten, nemen we telefonisch contact met je op om een gesprek met je in te plannen. Dat gesprek doen we dan telefonisch of via Skype. Vooraf sturen we jou per mail alle informatie toe zodat jij je alvast kan voorbereiden. Als je liever een persoonlijk gesprek hebt, dan stellen we dat uit tot na 28 april 2020.

Wil je meer weten over openstaande vacatures of heb je vragen de procedures? Stuur een mail naar solliciteren@ciz.nl. Wij nemen dan contact met jou op om jouw vragen te beantwoorden.

 

 

Ben jij die arts met een warm hart voor sociale geneeskunde? Ben je op zoek naar een uitdagende functie in een betrokken organisatie? Met vrijheid en een goede work-life balance? Ben je zelfstandig en werk je graag met een team van vakkundige professionals? Dan zoeken wij jou!

Medewerkersreis

MedewerkersreisDit is een interactief element met animaties die informatie geeft over wat CIZ doet en wat een nieuwe medewerker kan verwachten.

Welkom bij het CIZ! We nemen je graag mee op reis.

Het CIZ is een landelijke organisatie met vijf kantoren: Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Zwolle en Nijmegen. Afhankelijk van je functie, ben je ook vaak op pad. Om bijvoorbeeld huisbezoeken af te leggen bij cliënten. We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s die bij ons willen komen werken.

Onafhankelijk en met objectieve criteria beoordelen of een cliënt in aanmerking komt voor zorg uit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dat is wat wij doen.

Benieuwd hoe nieuwe collega’s het werk bij het CIZ ervaren? Klik dan hier

Cliënt

De cliënt staat bij ons centraal. Altijd. Werken bij het CIZ is maatwerk leveren. Daarom zeggen we: de regels zijn gelijk, toch is iedereen anders. Zodat de cliënt zich gezien, gehoord en geholpen voelt. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze cliënt snel duidelijkheid te geven. We kijken daarom altijd kritisch naar onze werkwijze.

Onze manier van werken

We werken met operationeel zelfstandige teams (OZT’s). We maken graag gebruik van elkaars kennis en expertise.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Onze kernwaarden zijn: persoonlijk, objectief en goed te volgen.

We geloven in een lerende organisatie. We leren allemaal van elkaar: van onze cliënten, onze collega’s en onze ketenpartners.

We hebben een rotsvast vertrouwen in het vakmanschap van onze medewerkers. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling.

De toekomst

We hebben geen glazen bol. Toch weten we dat er een aantal dingen op ons af komen. En daar houden we nu al rekening mee.
In 2020 gaat de nieuwe Wet zorg en dwang (Wzd) in, ter vervanging van de Wet Bopz. Daarnaast wordt in 2021 de Wlz ook toegankelijk voor een beperkte groep cliënten uit de geestelijke gezondheidszorg (ggz). Veranderingen waar wij nu al op anticiperen.
Denk jij met ons mee? Bij het CIZ kun je, bijvoorbeeld als medisch adviseur, aan de startlijn staan voor nieuwe of aangepaste wetgeving. Dat is nog eens een uitdaging!

En we zoeken ook...

Vacatures Landelijk

CIZ telt ruim 1000 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle. Sommige functies kennen geen specifieke standplaats. Kijk voor welke vacature wij op zoek zijn.

Lees meer

Vacatures Amsterdam

Het CIZ vindt het belangrijk dat onze medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal. Voor onze regio Noordwest Nederland standplaats Amsterdam zijn wij op zoek naar diverse nieuwe medewerkers.

Lees meer

Vacatures Nijmegen

Het CIZ vindt het belangrijk dat onze medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal. Voor onze regio Zuidoost Nederland standplaats Nijmegen zijn wij op zoek naar diverse nieuwe medewerkers.

Lees meer

Vacatures Rotterdam

Het CIZ vindt het belangrijk dat onze medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal. Voor onze regio Zuidwest Nederland standplaats Rotterdam zijn wij op zoek naar diverse nieuwe medewerkers.

Lees meer

Vacatures Utrecht

Het CIZ vindt het belangrijk dat onze medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal. Voor ons hoofdkantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar (diverse) nieuwe medewerkers.

Lees meer

Vacatures Zwolle

Het CIZ vindt het belangrijk dat onze medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal. Voor onze regio  Noordoost Nederland standplaats Zwolle zijn wij op zoek naar diverse nieuwe medewerkers.

Lees meer

Verwerking van persoonsgegevens

Op ons sollicitatieproces hanteren wij de sollicitatiecode van NvP en zijn de privacyregels uit de AVG van toepassing

De cultuur bij CIZ

Bezieling van binnenuit

Bij het CIZ staat de mens centraal. Dus ook de medewerker. Als geen ander, weten wij dat ieder mens anders is. Daarom krijgt elke medewerker bij ons de gelegenheid om zich te ontwikkelen op een manier die bij hem past. Het CIZ is een open organisatie. Wij zijn flexibel en betrokken bij onze medewerkers. Wij willen leren en ontwikkelen vanuit de dagelijkse praktijk. Met respect en waardering voor ieders vakmanschap. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakkundige professionals. Gedreven, nieuwsgierig, proactief, assertief en zelfstandig.

Deze combinatie zorgt voor een bedrijfscultuur waar wij trots op zijn. Een cultuur die ervoor zorgt dat het CIZ snel en flexibel kan inspelen op continue veranderingen in de samenleving. Met z'n allen werken wij aan passende zorg. Nu en in de toekomst. Meer weten over werken bij het CIZ? Bekijk onze Cao