Waarom werken bij Communicatie bij het CIZ?

Maak het menselijk en makkelijk

Afwisselende baan

Lever een maatschappelijke bijdrage

Veel eigen verantwoordelijkheid

Meerdere mensen achter een computer op kantoor

Een organisatie en een werkveld die continu in ontwikkeling zijn. Dat maakt een baan op de afdeling Communicatie van het CIZ interessant en afwisselend. Je vertelt het verhaal van het CIZ. Dit doe je intern, aan onze medewerkers. Maar ook extern aan de cliënt, zorgprofessionals en ketenpartners.  

Menselijk en makkelijk  

Onze doelgroep wordt steeds groter en is divers. Het is belangrijk om deze doelgroepen zo goed mogelijk te helpen bij hun aanvraag voor zorg. We willen het voor de  cliënt en zijn naaste makkelijker maken, waarbij er altijd aandacht blijft voor de mens achter de aanvraag.  

Heldere communicatie  

De afdeling Communicatie zorgt voor verbinding tussen de interne en externe stakeholders. Heldere communicatie op het juiste moment is daarbij ons uitgangspunt. Dit doen we niet alleen door het geven van communicatie-advies. Ook ontwikkelen we online en offline middelen, zoals de website en onze folders.   

De afdeling Communicatie bestaat uit 7 Communicatieadviseurs met elk een eigen aandachtsgebied. Dit kan een aandachtsgebied zijn vanuit werkzaamheden: online of intern. Maar ook vanuit onderwerpen: digitalisering of public affairs bijvoorbeeld.