Werk jij het liefste met aandacht voor de mens, maar ook volgens de regels? Ben je nieuwsgierig en besluitvaardig? Zoek je een baan in een open en sociale werkomgeving? Ben je zelfstandig en collegiaal? En blijf jij je graag ontwikkelen? Dan pas jij perfect bij CIZ!

Je hebt contact met verschillende externe instanties om de wereld achter de aanvraag te onderzoeken. De aanvraag is van een mens en deze persoon staat voor jou altijd centraal. Je wil graag deel uitmaken van een groeiende, veranderende organisatie. En meewerken aan passende zorg. Nu en in de toekomst. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en wil je meer weten? Bekijk dan onze vacature.

De cultuur bij CIZ

Bezieling van binnenuit

Bij het CIZ staat de mens centraal. Dus ook de medewerker. Als geen ander, weten wij dat ieder mens anders is. Daarom krijgt elke medewerker bij ons de gelegenheid om zich te ontwikkelen op een manier die bij hem past. Het CIZ is open organisatie. Wij zijn flexibel en betrokken bij onze medewerkers. Wij willen leren en ontwikkelen vanuit de dagelijkse praktijk. Met respect en waardering voor ieders vakmanschap. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakkundige professionals. Gedreven, nieuwsgierig, proactief, assertief en zelfstandig.

Deze combinatie zorgt voor een bedrijfscultuur waar wij trots op zijn. Een cultuur die ervoor zorgt dat het CIZ snel en flexibel kan inspelen op continue veranderingen in de samenleving. Met z'n allen werken wij aan passende zorg. Nu en in de toekomst.

Ontvang een bericht bij nieuwe vacatures

Nog niet de vacature van je dromen gevonden?
Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte.

U heeft een ongeldig e-mailadres ingevuld. Vul een geldig e-mailadres in, bijvoorbeeld jan.jansen@gmail.com.