Blijven leren

Jezelf blijven ontwikkelen: dat vinden wij belangrijk. Het CIZ biedt verschillende ontwikkelmogelijkheden. 

In gesprek over Werkgeluk, Ontwikkeling en Prestaties 

Wij vinden het belangrijk om continu in gesprek te zijn met onze medewerkers over werkgeluk, ontwikkeling en prestaties. Dit doen we met de WOP-cyclus. Met de WOP-cyclus zorgen we ervoor dat medewerkers zich gehoord en gezien voelen en weten hoe zij bijdragen aan de organisatiedoelen. De WOP-cyclus stelt medewerkers in staat om op regelmatige basis samen met de leidinggevende te reflecteren en te leren. Door deze gesprekken te voeren houden we continu oog voor het vergroten en behouden van werkgeluk, ontwikkeling en prestaties van onze medewerkers. 

De WOP-cyclus bestaat uit minimaal 2 gesprekken per jaar tussen medewerker en leidinggevende en indien gewenst vaker. De gesprekken worden gevoerd aan de hand van een uniforme gespreksleidraad, zodat zowel werkgeluk, ontwikkeling als de prestaties van de medewerker besproken worden. 

Een loopbaan- en vitaliteitscoach 

Je kunt ook terecht bij één van de loopbaan- en vitaliteitscoaches. Zij kunnen je helpen bij jouw ontwikkeling. Waar wil je je in ontwikkelen en welke mogelijkheden in de organisatie zijn hiervoor beschikbaar? Maar ook op het gebied van werk- en privébalans en werkplezier staan ze voor je klaar. De loopbaan- en vitaliteitscoaches zijn er voor alle medewerkers op ieder moment in je loopbaan. Het CIZ benadrukt het belang van duurzame inzetbaarheid en faciliteert de mogelijkheid om in jezelf te investeren.

Online leeromgeving: leren waar en wanneer je wilt 

We bieden een online leeromgeving aan. Zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in jouw werkveld. Het aanbod aan trainingen en cursussen wordt continu uitgebreid. Niet alleen op vakinhoudelijk gebied, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of algemene vaardigheden die je kunnen verder helpen jouw werk of privé. Naast deze online leeromgeving bieden we medewerkers de kans om zich te ontwikkelen of specialiseren binnen de organisatie. Bijvoorbeeld door de overstap te maken van Onderzoeker naar Procesmanagement.