Functieprofiel Teamcoach

Minimaal 32 uur per week

Regio: Noord-West
Standplaats: Amsterdam

Vind je het leuk om collega’s verder te helpen in hun ontwikkeling? Geniet je ervan om samen met teams de scherpte op te zoeken in de balans tussen ontwikkelen en presteren? Maak je je graag hard voor een goede en veilige leeromgeving waarin je elkaar aanspreekt én successen samen viert? Dan verwelkomen we je graag bij het CIZ. Wij houden ons bezig met “Passende zorg voor nu en in de toekomst”.

Wij zoeken een bevlogen Teamcoach met een passie voor teamontwikkeling.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Je gaat teams ondersteunen en coachen meer en meer eigen verantwoordelijkheid te nemen voor het halen van resultaten.
Je bevordert de samenwerking in teams, onderkent de ontwikkelstadia en zet de juiste interventies in. Daarnaast ben je in staat het leren te bevorderen (zowel individueel als groepsgewijs). Je doorziet groepsprocessen, maakt deze bespreekbaar en intervenieert daarop. Je bent goed in staat ongewenst gedrag in en met het team bespreekbaar te maken en kunt conflicten hanteren. Je streeft er naar de teams zo ver te brengen dat zij daar zelf toe in staat zijn.

Je staat achter de missie en visie van de organisatie en kunt deze uitleggen en verbinden aan de te behalen resultaten in termen van kwaliteit en kwantiteit. Daarbij geef je duidelijkheid over het gewenste resultaat, de regelruimte en de kaders. Tot slot geef je inzicht in mogelijkheden die leiden tot verbetering.
Als teamcoach werk je op het regiokantoor nauw samen met twee collega teamcoaches. Daarnaast maak je deel uit van het landelijk managementteam. Met dit team ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de organisatie.

Wie ben je?

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau met relevante leidinggevende ervaring
  • Je bent in staat om verschillende leiderschapsstijlen toe te passen en hebt er geen moeite mee om je kwetsbaar op te stellen
  • Je hebt een energieke en toegankelijke persoonlijkheid
  • Je vindt het prettig met een klein regioteam te werken

In het regio managementteam Noord-West dagen we elkaar uit continu de verbetering te zoeken. We zoeken iemand die daar vanuit openheid en gelijkheid, met een gezonde dosis humor aan bij wil dragen.
De rol van teamcoach is volop in ontwikkeling. Je hebt er zin in deze rol verder uit te bouwen en te professionaliseren..

Wat bieden we?

Wij bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. Wij helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling en zoektocht in je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelingsbudget.
De functie is voor 32 tot 36 uur per week. Flexibiliteit in hoe en waar je de uren per week inzet waarbij het resultaat voorop staat. De functie is ingeschaald in schaal 60, cao CIZ, met een maximum van € 4232,16 bruto per maand. Daarnaast bieden we je prima secondaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed work life balans, collectief pensioenplan en 7% eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met onderstaand contactpersoon. Het is mogelijk dat we je vragen om een assessment te doen als onderdeel van het selectieproces. Je dient een verklaring van goed gedrag (VOG) te overleggen.

Contactpersoon: Judith Breet (06-33342729)
Contactpersoon: Gea van Veen (06-10695242)Over het CIZ

Het CIZ beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt circa 750 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle.

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt.

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.