Regiomanager

Ben jij in staat om de scherpte op te zoeken en ons aan het denken te zetten? Kan jij boven de materie uitstijgen? Kan jij de balans bewaken tussen denken en doen op strategisch niveau? En wil jij met ons schouder aan schouder staan tijdens een uitdagend jaar? Dan verwelkomen wij je graag bij het CIZ. Wij staan voor passende zorg voor nu en in de toekomst.

De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook bij de indicatiestelling om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het resultaat van de verschillende productstromen binnen jouw regio en daarbij medeverantwoordelijk voor het totale resultaat van het CIZ. De aard van deze functie ligt op tactisch/strategisch niveau. Je zit in het landelijke managementteam van het CIZ en draagt samen met het bestuur en de andere regiomanagers landelijke verantwoordelijkheid. Door coaching en ondersteuning van de teamcoaches stuur je de resultaten van meerdere productstromen integraal aan. Op deze wijze neem je ook de teams mee in de veranderingen die dit jaar doorgevoerd worden. Je bent daarbij budgetverantwoordelijk voor de eigen regio. Van jou wordt ook verwacht dat je: de landelijke samenwerking verder optimaliseert, een actieve bijdrage levert aan de CIZ manier van werken, deelneemt aan projecten en optreedt als businessowner.

Daarnaast gaan we dit jaar een aantal veranderingen realiseren. Wij gaan onze werkwijze versnellen. We gaan de voorbereidingen treffen voor de uitvoering van een tweetal extra taken (GGZ en WZD). En we gaan veranderen van rechtspersoonlijkheid. Wat dit allemaal betekent, vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.

Wie ben je?

 • Je functioneert op academisch niveau;
 • Je hebt relevante leidinggevende ervaring;
 • Je bent in staat is verschillende leiderschapsstijlen toe te passen;
 • Je kent diverse veranderkundige aanpakken en kan deze toepassen;
 • Je houdt je staande in een dynamische omgeving;
 • Je geniet van het ontwikkelen van mensen

Wat bieden we?

Wij bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. De functie is voor 36 uur per week. Flexibiliteit in hoe en waar je de uren per week inzet waarbij het resultaat voorop staat. De functie is ingeschaald in schaal 70, cao CIZ.

We bieden een uitdagende en inhoudelijk interessante functie voor 1 jaar. Wij helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling en ambitie.
De verdere arbeidsvoorwaarden zijn:

 • Collectief pensioenplan;
 • Goede work-life-balance, geen (weekend)diensten en flexibele werktijden;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • 7% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met onderstaand contactpersoon. Op 13 en 15 februari worden de eerste rondes gepland. De overige gesprekken vinden in de tweede helft van februari plaats.

Indien je bij ons aan het werk gaat, zullen we je vragen om een V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) te overleggen. Voor deze functie vindt er een screening plaats door een externe partij.

Contactpersoon: Leonie de Haan, Manager HRM
E-mail: leonie.de.haan@ciz.nlOver het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt circa 750 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle. 

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt. 

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.