Project secretaris/secretaresse

Ben je een echte regelaar die zorgt dat de zaken geregeld zijn, die op verschillende borden kan schaken en het prettig vindt om zelfstandig invulling te geven aan het werk? Ben jij op zijn plaats in een omgeving die snel verandert en veel vraagt van jouw oplossend vermogen? Wil jij een bijdrage leveren aan passende zorg voor nu en in de toekomst? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die het leuk vindt om een ondersteunende rol te vervullen voor verschillende projecten. In het programma ‘CIZ manier van werken’ zijn diverse initiatieven samengebracht die bijdragen aan de omwenteling van het CIZ naar een proactieve en lerende organisatie. Een organisatie die in staat is om te innoveren en zichzelf continu te verbeteren.

Vanuit het programma wordt een projectsecretaresse gezocht, die ondersteuning kan bieden aan de verschillende projecten die onder het programma vallen en aan projecten die hier nauw mee samenhangen. We zoeken iemand die het leuk vindt om allerlei praktische zaken op te pakken. Van het reserveren van vergaderzalen tot het aanmelden van bezoekers, van agendabeheer tot inplannen van overleggen over verschillende agenda’s heen en allerlei andere praktische zaken.

Wie ben je?

We zoeken iemand die ervaring heeft met secretaressewerk. Ervaring met het ondersteunen van verschillende projectteams en projectleiders. Iemand die kwaliteiten heeft op het gebied van plannen en daarin gestructureerd en pro-actief te werk gaat. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en het is een tweede natuur om met anderen mee te denken, binnen en buiten jouw dagelijkse werkzaamheden. De standplaats vanuit waar jij jouw werk gaat doen is Utrecht.

Wat bieden we?

Wij bieden je naast een betekenisvolle en verantwoordelijke baan een arbeidscontract van een jaar. We bieden een functie in een dynamische werkomgeving voor 32 uur in de week. Salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2.911,89 bruto per maand (schaal 45 cao CIZ). Daarnaast bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede life-work-balance collectief pensioenplan, persoonlijk ontwikkelbudget, 8% vakantietoeslag en 7% eindejaarsuitkering.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met onderstaand contactpersoon. Indien je bij ons aan het werk gaat, zullen we je vragen om een V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) te overleggen.

Contactpersoon: Esther Gelton
Telefoonnummer: 088-7891569Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt circa 750 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle. 

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt. 

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.