HR Business Partner

Standplaats: Utrecht
Aantal uren: 36

Ben jij in staat om de scherpte op te zoeken en ons aan het denken te zetten? Kan jij boven de materie uitstijgen? Kan jij de balans bewaken tussen denken en doen op strategisch niveau? En wil jij met ons schouder aan schouder staan tijdens een uitdagend jaar? Dan verwelkomen wij je graag bij het CIZ.

De afdeling HRM is op zoek naar een ervaren HR Business Partner

Wij staan voor passende zorg voor nu en in de toekomst. De wet is de basis van ons werk, maar de mens is ons uitgangspunt. Want iedereen is anders. Het CIZ wil iedereen de zorg toekennen die bij hem past. Dat vraagt ook in het HR beleid om een persoonlijke benadering waarin mensen geen nummers worden, maar mens blijven.

Wat ga je doen?

Als Business Partner weet en durf je de juiste vragen te stellen en ben je sparringpartner voor leidinggevenden. Je vraagt aandacht voor de mensen, het welzijn, de ontwikkeling en toekomst vanteams. Veel HR-verantwoordelijkheden liggen bij leidinggevenden. Als HR Business Partner ga je daarom ondersteunend, faciliterend en coachend te werk. Je werkt mee aan de ontwikkeling van het HR beleid wat de business nodig heeft om onze doelstellingen te behalen in een constant veranderende omgeving. 

In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan de HR-organisatie. Je wordt 1 van de 6 HR Business Partners die aan een eigen regio zijn gekoppeld en je gaat samenwerken met de leidinggevenden van het hoofdkantoor in Utrecht. Specifiek zijn wij op zoek naar iemand met:

  • Minimaal 5 jaar bewezen en ruime ervaring in een allround HR functie binnen een (middel) grote organisatie;
  • Brede HR vakkennis;
  • Ervaring in het begeleiden van verander- en adviestrajecten;
  • Ervaring in zelfstandig projectmatig werken;
  • Ervaring met het schrijven van beleid

Daarnaast gaan we dit jaar een aantal veranderingen realiseren. Wij gaan onze werkwijze versnellen. We gaan de voorbereidingen treffen voor de uitvoering van een tweetal extra taken (GGZ en WZD). En we gaan veranderen van rechtspersoonlijkheid. Wat dit allemaal betekent, vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.

Wie ben je?

Je hebt een stevige persoonlijkheid, overtuigingskracht, verandervermogen en organisatiesensitiviteit. Je bezit (van nature) een overall-view, bent gedreven en hebt enthousiasme en passie voor het HR-vak.

Je beschikt over een WO werk- en denkniveau met een relevante opleiding zoals Human Resource Management, aangevuld met kennis van arbeidsrecht. Kennis van zowel privaat- als publiekrecht is een pré i.v.m. een aanstaande wijziging van onze rechtspositie en rechtspersoonlijkheid.

Bij het CIZ werken we in Operationeel Zelfstandige teams (OZT's) en de afdeling HRM bestaat uit diverse HR-specialisaties. We zoeken daarom iemand die onderdeel wil uitmaken van een gevarieerd team en een bijdrage kan leveren aan de teamontwikkeling. Ook goed kunnen samenwerken is daarom belangrijk.

Wat bieden we?

Wij bieden naast een inhoudelijke, verantwoordelijk en betekenisvolle baan een arbeidsovereenkomst van een jaar. Het gaat om een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving. 

Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.380,92 bruto per maand (schaal 60, CAO CIZ). Daarnaast bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals;

  • een goede life/work balance
  • persoonlijk ontwikkelbudget
  • collectief pensioenplan
  • 7% eindejaarsuitkering
  • 8% vakantietoeslag

Ben je geïnteresseerd?


Solliciteer dan via de Solliciteren knop onder acties. Als je meer wilt weten over de functie, dan kun je contact opnemen met onderstaand contactpersoon. Indien je bij ons aan het werk gaat, zullen we je vragen om een V.O.G. (verklaring omtrent gedrag) te overleggen.

Contactpersoon: Mayke Henzen
Telefoonnummer: 06-23327406   Over het CIZ

Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) beoordeelt sinds 2015 of mensen recht hebben op zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit gebeurt onafhankelijk en objectief, naar richtlijnen van het ministerie van VWS. Het CIZ bestaat sinds 2005, eerst als Stichting en met de invoering van de Wlz als moderne ZBO. De organisatie telt circa 750 medewerkers en heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht (hoofdkantoor) en Zwolle. 

Iedereen in de organisatie werkt volgens het inrichtingsprincipe Operationeel Zelfstandige Teams (OZT’s), waarin medewerkers de ruimte krijgen om - in samenspraak met hun teamleden - hun werk zelf zó in te richten dat de beoogde resultaten worden bereikt. 

Het CIZ vindt het daarnaast belangrijk dat (nieuwe) medewerkers werken vanuit ‘bezieling’ van binnenuit: in de vorm van eigen keuzes en autonome drijfveren. Met daarbij één uitgangspunt: de klant staat centraal.